Shtatë vjeçari Shqipëtar nën shënjestër të Barcelonës (VIDEO)Ekipi i Barcelonës ështëv azhdimisht në gjah për talentat e rinj të futbollit. 

Nën survejimin e agjentëve të klubit të famshëm katalan është edhe 7 vjeçari shqiptar që për moemntin e familjen e tij jeton në Hamburg të Gjermanisë.

Përndryshe bëhet fjalë për talentin Ilir Sherifi me origjinë nga Tetova (fsh Brodec) që është i lundur më 24.05.2005.

Për momentin Sherifi është duke luajtuar për kategoritë e reja të klubit gjerman St. Paul.Përcileni videon dhe vlerësoni se a e meriton epitetin Messi shqiptarë.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...