Para-eleminatoret e Brazil 2014: Rezultate dhe renditjet e reja te grupeveMbremja e djeshme ka qene plot surpriza, jo vetem nga ndeshjet e grupeve, por edhe nga emocionet e fuqishme qe ka dhuruar kombetarja jone ne ndeshjen miqesore ndaj Lituanise. Ndeshja ka perfunduar me rezultatin 4-1 per kuq-e-zinjte te cilet kane dhuruar spektakel ne stadiumin Qemal Stafa. Golat jane shenuar nga Meha, Cani e Basha, nderkohe qe Palionis, lojtari i Lituanise, ka shenuar nje autogol qe ka thelluar me shume diferencen. Goli i vetem per skuadren e Lituanise u shenua nga Razulis.

Para eleminatoret e Brazil 2014: Rezultate dhe renditjet e reja te grupeveGrupi A
22 mars
Kroaci 2 – 0 Serbi
Rep.e Maqedonise 0 – 2 Belgjika
Skoci 1 – 2 Uells (Wales)
26 mars
Serbi 2 – 0 Skoci
Belgjike 1 – 0 Republika e Maqedonise
Uells 1 – 2 Kroaci
Renditja: Belgjika (16 pike), Kroacia (16 pike), Serbia (7 pike), Uellsi (6 pike), Republika e Maqedonise (4 pike), Skocia (2 pike).

Grupi B

22 mars
Bullgari 6 – 0 Malte
Republika Ceke 0 – 3 Danimarke
26 mars
Armeni 0 – 3 Republika Ceke
Danimarke 1 – 1 Bullgari
Malte 0 – 2 Itali Video Golat
Renditja: Italia (13 pike), Bullgaria (10 pike), Republika Ceke (8 pike), Danimarka (6 pike), Armenia (3 pike), Malta (0 pike).

Grupi C

22 mars
Kazakistan 0 – 3 Gjermani
Austri 6 – 0 Ishujt Faroe
Suedi 0 – 0 Republika e Irlandes
26 mars
Gjermani 4 – 1 Kazakistan
Rep. e Irlandes 2 – 2 Austri
Renditja: Gjermania (16 pike), Austria (8 pike), Suedia (8 pike), Republika e Irlandes (8 pike), Kazakistani (1 pike), Ishujt Faroe (0 pike).

Grupi D

22 mars
Andora 0 – 2 Turqia
Hollanda 3 – 0 Estonia
Hungaria 2 – 2 Rumania
26 mars
Estoni 2 – 0 Andora
Turqi 1 – 1 Hungari
Hollande 4 – 0 Rumani
Renditja: Hollande (18 pike), Hungari (11 pike), Rumani (10 pike), Turqi (7 pike), Estoni (6 pike), Andora (0 pike).

Grupi E

22 mars
Slloveni 1 – 2 Islande
Norvegji 0 – 1 Shqiperi
23 mars
Qipro 0 – 0 Zvicer
Renditja: Zvicer (11 pike), Shqiperi (9 pike), Islanda (9 pike), Norvegjia (7 pike), Qipro (4 pike), Slloveni (3 pike).

Grupi F
22 mars
Izrael 3 – 3 Portugali
Luksemburg 0 – 0 Azerbajxhan
26 mars
Azerbajxhan 0 – 2 Portugali
Irlanda e Veriut 0 – 2 Izrael
Renditja: Rusi (12 pike), Izraeli (11 pike), Portugali (11 pike), Irlanda e Veriut (3 pike), Azerbajxhan (3 pike), Luksemburg (2 pike).

Grupi G
22 mars
Lihtenshtajn 1 – 1 Letoni
Sllovaki 1 – 1 Lituani
Bosnje Herceg. 3 – 1 Greqi
Renditja: Bosnje Hercegovine (13 pike), Greqi (10 pike), Sllovaki (8 pike), Lituani (5 pike), Letoni (4 pike), Lihtenshtajn (1 pike).

Grupi H
22 mars
Moldavia 0 – 1 Mali i Zi
Poloni 1 – 3 Ukraine
San Marino 0 – 8 Angli
26 mars
Ukraine 2 – 1 Moldavi
Poloni 5 – 0 San Marino
Mali i Zi 1 – 1 Angli
Renditja: Mali i Zi (14 pike), Angli (12 pike), Poloni (8 pike), Ukraine (8 pike), Moldavi (4 pike), San Marino (0 pike).

Grupi I

22 mars
Spnje 1 – 1 Finlande
France 3 – 1 Gjeorgji
26 mars
France 0 – 1 Spanje
Renditja: Spanje (11 pike), France (10 pike), Gjeorgji (4 pike), Bjellorusi (3 pike), Finlande (2 pike).

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...